De mogelijkheden

Een bootverzekering berekenen en direkt aanvragen

Geen schip, geen schipper of geen vaargebied is gelijk, het maakt veel uit of een boot op de Middellandse Zee vaart, of een sportboot op de Maas of een sloep op de Vecht. Elke situatie vraagt maatwerk. Door een juiste opgave van uw wensen kunnen wij de meest passende verzekering verzorgen tegen een gunstige premie.

Onze adviseurs hebben een gedegen kennis van de watersportmarkt en als geen ander kennen wij de risico’s die aan uw hobby zijn verbonden, want ook uw hobby is ook de hobby van onze adviseurs.

De mogelijkheden

Via deze site kunt u zelf:

  • de premie berekenen
  • direct aanvragen

Deze vorm van dienstverlening, waarbij u dus zelf de afweging maakt en een beslissing neemt, noemt men execution only.

Maar heeft u liever een advies. Ons team van waterpsortspecialisten staat klaar om u te helpen welke bootverzekering het beste bij u past.

Een offerte bootverzekering

Eventueel brengen wij voor een een op maat gemaakt offerte uit.

Als bootbezitter heeft u o.a. het voordeel dat u zelf geen vergelijking meer hoeft te maken tussen diverse aanbieders. U ontvangt van ons een bootverzekering met een concurrerende premie en met goede voorwaarden afgestemd op uw wensen.

Als u overtuigd bent van onze offerte kunt u de verzekering aanvragen, en na ontvangst van de polis heeft u nog een bedenktijd om de polis definitief te accepteren.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze offerte dan mag u ons altijd bellen. Als het nodig is staan wij bij u aan de boot of op de steiger, zowel bij de (offerte)aanvraag als na het sluiten van de verzekering. Wij vinden het heel normaal dat wij persoonlijk contact met u hebben en u persoonlijk kunnen informeren.

Aanvullende Verzekeringen

Naast het verzekeren van uw boot adviseren wij u ook over aanvullende verzekeringen.

Ongevallen Opvarende Verzekering

Trailerverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Reisverzekering

Aanbouw-/Refitverzekering

Indien u uw boot gaat bouwen of opknappen / refit ook dan zijn wij uw adviseur voor het verzekeren van de risico’s die u dan loopt.

Permanente bewoning

Verblijft u permanent op het water, in uw woonboot, woonark, schark, watervilla of varenschip, ook hiervoor hebben wij een passende oplossing en zijn graag uw adviseur.

Verhuur/Charter

Wanneer u uw boot verhuurd, charter of beroepsmatig gebruikt ook dan hebben wij voor een gepast oplossing.