Volgboot

Een volgboot vaak gratis verzekerd!

U heeft een volgboot / bijboot en vraagt zich is deze verzekerd bij uw boot? Vaak is deze verzekerd samen met de andere boot. Lees hetgeen wij hierover vermelden, en bij twijfel informeer gerust bij ons. Wij helpen u graag verder.

Gratis verzekerd?

U kunt uw volgboot van een kajuitboot, met een vaste kook= en slaapgelegenheid gratis meeverzekeren tot een bedrag van € 5.000,-. Daarbij mag het motorvermogen maximaal 19pk bedragen.

Dit is mogelijk voor volgboten met een vermogen tot 10 pk. Uw volgboot is dan verzekerd tegen dezelfde risico’s als die u voor uw boot kiest.

En de premie hiervoor: € 0,00, dus gratis.

Maar wat als u schade heeft

Gelukkig heeft  een onverhoopte schade aan de volgboot geen invloed op de no-claimkorting

Altijd een verzekering?

U kunt uw volgboot, bijna altijd, gratis verzekeren.

Maar wat als hij niet voldoet aan de gestelde voorwaarden? Dan is het mogelijk om deze boot zelf te  verzekeren. Vraag naar de mogelijkheden, de premie en de te verlenen korting.

Gegevens wijzigen

Wilt u een wijziging doorgeven van uw bootverzekering  of  uw gegevens – polis of trailer aanpassen? Ga van dan naar: Mijn gegevens aanpassen.

Natuurlijk mag u ons ook bellen? Wij zijn er voor u.

Contact opnemen

U kunt zonder keuzemenu contact opnemen met een van onze adviseurs op het nummer 0416 – 795 264

Maar u kunt ook gebruik maken van onze chat functie op de site, en zijn wij offline kunt u heel eenvoudig een bericht versturen met de chat functie

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte ontvangen voor een bootverzekering, vraag deze dan hier aan. En u ontvangt van ons een offerte om maat.

U ontvangt alle informatie per mail, en heeft u nog vragen wij helpen u graag verder.