Camperverzekering

Camperverzekering voor elke camper

Met een camper voelt u zich vrij. Vrij om rond te trekken. Een nachtje hier, twee nachtjes daar. Het is een betaalbare manier van vakantievieren, maar campers blijven dure objecten. En elke camper is anders. Daarom biedt de Europeesche een camperverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers.

 Camperverzekering op maat

U kunt uw camperverzekering geheel op maat samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw inboedel, luifel en rechtsbijstand meeverzekeren. Onder uw inboedel vallen ook uw fietsen, zonnecollectoren en reserveonderdelen.

Tot 75% lagere premie op uw camperverzekering

De schadevrije jaren van uw auto tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering. Gunstig!

Camperverzekering met hoogste vergoeding voor tweedehandscamper

Heeft u uw camper tweedehands gekocht? Met onze camperverzekering is uw camper de eerste drie jaar verzekerd tegen de aankoopwaarde. Raakt uw camper tijdens deze periode gestolen of total loss? Dan ontvangt u het bedrag dat u voor de camper heef tbetaald, inclusief alle accessoires. Na drie jaar vergoeden wij maximaal de dagwaarde. Is uw camper ouder dan 40 jaar? Neem dan even contact met ons op voor een camperverzekering op maat.

Camperverzekering met hulpverlening in Nederland én Europa

Met de Camperverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp in binnen- en buitenland. De Europeesche Hulplijn is 24/7 bereikbaar. Zo krijgt u snel hulp bij pech en schade aan uw camper. Indien noodzakelijk sturen we camperonderdelen naar u toe. Uw camper komt gegarandeerd weer veilig thuis. Tip! Sla het nummer van de Europeesche Hulplijn op in uw telefoon: +31 20 6515 777.

Snelle en vakkundige hulp bij ruitschade

Europeesche Verzekeringen werkt samen met Camperglass. Deze professional op het gebied van ruitschade monteert op locatie (overal in de Benelux). Wij regelen de schadebetaling voor u. U heeft daar dus geen omkijken naar! Europeesche Verzekeringen werkt ook samen met Camperschadeselect. Dat maakt onze camperverzekering praktisch en gemakkelijk!

Voordelen

  Ook gevolgschade door eigen gebrek verzekerd

Particuliere verhuur toegestaan bij onze camperverzekering

Ook ongevallenverzekering inzittenden mogelijk

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd WA WA / beperkt casco WA / allrisk
Schade aan anderen (WA)  
Hulpverlening
Diefstal    √
Brand    √
Hagelschade    √
Wildschade    √
Eigen schuld  √

Wat kunt u zelf kiezen?

  • Inboedel
  • Luifel
  • Schadeverzekering inzittenden
  • Ongevallen inzittenden
  • Verhaalservice extra
  • Rechtsbijstand
  • Particuliere verhuur
  • Aankoop- of nieuwwaardegarantie
  • Eigen Risico