Duikverzekering

De verzekering voor uw duikuitrusting

Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een onderwatersport beoefent, zoals duiken. Geniet u in uw vrije tijd van duiksport? Denk dan aan onze speciale Duikverzekering. Daarmee bent u verzekerd voor beschadiging, verlies en diefstal van uw duikspullen. Het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij u thuis of op zee. Als uw uitrusting beschadigd of kwijt raakt, kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de geldzaken. Zodat u weer snel van het duiken kunt genieten!

Alle duikuitrustingen verzekeren

Heeft u diverse kostbare duikspullen thuis die u wilt verzekeren? Met de Duikverzekering kunt u meerdere duikuitrustingen verzekeren, tegen elke verzekerde waarde. Maar ook andere hobby- & sportspullen, zoals een surfplank, kunt u mee verzekeren. Bent u niet de enige thuis die vaak en graag sport? Verzeker dan ook de duikapparatuur en andere sportartikelen van uw partner en kinderen. Dat kan op dezelfde verzekering én tegen een voordelige premie. Een gehuurde duikuitrusting kunt u niet met de Duikverzekering verzekeren.

Gebruikt u uw duikapparatuur voor uw beroep? Ook dan kunt u de Duikverzekering afsluiten. Vraag ons naar de premie en voorwaarden.

De verzekering voor u als duiker

De Duikverzekering van Europeesche is de best doordachte verzekering voor duikliefhebbers. Hoe zuinig u ook bent op uw spullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Thuis en tijdens het duiken in Nederland. Maar ook als u uw duikhorloge verliest op de bodem van de Rode Zee!

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd
Beschadiging van uw duikapparatuur
Diefstal
Verlies

Voordelen

  Uw duikuitrusting is overal ter wereld verzekerd.

  Het eerste jaar een vergoeding op basis van de nieuwwaarde.

  Verzeker alle duikspullen van uw gezin met één verzekering.

Wat kunt u zelf kiezen?

Eigen risico

Reisverzekering – Duikverzekering