Hobby- en sportverzekering

Zodat u ontspannen kunt ontspannen

Uw Hobby en sport moet voor u een ontspanning zijn, waarvan u volop moet kunnen genieten. Als u er veel geld en tijd in steekt is het zeker niet fijn wanneer u onverhoopt schade aan uw hobby en sport  artikelen krijg.

Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet u in uw vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan onze speciale Hobby- en sportverzekering. Daarmee is de kostbare uitrusting van uw hele gezin verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor uw kampeeruitrusting. Het hele jaar door en overal ter wereld. Dus ook bij u thuis, in de sportschool of bijvoorbeeld op zee. Als er iets misgaat, kunt u rekenen op een snelle afhandeling van de geldzaken. Zodat u weer snel van uw hobby of sport kunt genieten!

Bijna alle denkbare hobby- en sportartikelen verzekeren

Welke hobby of sport u ook beoefent, u kunt bijna alle denkbare artikelen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan muziekinstrumenten, zoals een saxofoon of elektrische gitaar. Of aan uw skeelers, surfplank of snowboard.

Ook voor uw hele gezin

Bent u niet de enige thuis die vaak en graag sport? Verzeker dan ook de uitrusting van uw partner en kinderen. Dat kan op dezelfde verzekering én tegen een voordelige premie.

 

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade

Hoe zuinig u ook bent op uw spullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd.

Ook voor beroepsmatig en halfberoepsmatig gebruik

Gebruikt u uw hobby- en sportartikelen niet zozeer in uw vrije tijd, maar meer voor uw beroep? Bijvoorbeeld omdat u topsporter bent of professioneel pianist? Ook dan kunt u de Hobby- & Sportartikelenverzekering afsluiten. Vraag ons naar de premie en voorwaarden.

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd
Vrijwel alle hobby- en sportartikelen
Diefstal, verlies en schade
Voor het hele gezin

Voordelen

√  Bijna alle denkbare hobby- en sportartikelen verzekeren

√  Het eerste jaar een vergoeding op basis van de nieuwwaarde

√  Uw spullen zijn overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade