Klantenservice

Henskens Yachtverzekeringen wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit kan niet door u uitsluitend een goede verzekering met een juiste premie aan te bieden. Maar ook door uw vragen, suggesties, opmerkingen, klachten serieus te nemen en goed af te handelen. Snelle antwoorden op uw vragen vinden wij belangrijk.

De medewerkers zijn u graag van dienst om zo snel mogelijk een antwoord te vinden op uw vraag. Bel naar 0416 – 79 52 64 voor hulp.

Wij streven er doorlopend naar om onze dienst verlening aan u verder te optimaliseren. Ook deze website zetten wij daarbij graag in.

 

Communiceren

Onze voorkeur om met u te communiceren is via e-mail of SMS. Hierdoor worden onze kosten beperkt en kan de premie laag blijven.

 

Berichten via e-mail

Hebt u uw e-mailadres achtergelaten bij ons dan kunt u e-mail ontvangen betreffende het volgende:

˃ Bevestiging nieuwe verzekering
˃ Bevestiging mutatie op bestaande verzekering
˃ Achter met premie als wij de premie incasseren
˃ Bevestiging schademelding

 

Berichten via SMS

Hebt u een mobiel telefoonnummer achtergelaten bij ons dan kunt u SMS-berichten ontvangen betreffende het volgende:

˃ Bevestiging nieuwe verzekering
˃ Bevestiging mutatie op bestaande verzekering
˃ Achter met premie als wij de premie incasseren
˃ Bevestiging schademelding

 

Telefonisch contact

Henskens Yachtverzekeringen is te bereiken op werkdagen:

˃ Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 17.30 uur

˃ Zaterdag 09.00 – 12.30

Op telefoonnummer 0416 – 79 52 64

Buiten deze kantoortijden: telefoon 06 140 125 10, alleen in spoedgevallen zoals bijv. schade , direct ingaande nieuwe verzekerd risico.

 

Bel me terug!

U kunt er voor kiezen om u terug te laten bellen en uw vraag telefonisch te laten beantwoorden door een van onze medewerkers. Ga dan naar “Bel me terug” en wij nemen contact met u op.

 

Adres:

Postadres                                                          Kantooradres

Postbus 4                                                          Scheepswerf 1

5256 ZG Heusden (gem. Heusden)           5256 PL Heusden (gem. Heusden)

 

Persoonlijke aandacht

Wanneer u het wenst, maken wij een persoonlijke offerte voor u dit kan bijv. voor een andere boot zijn maar ook voor uw andere verzekeringen.

 

Wijzigingen doorgeven

Veel wijzigingen kunt u online doorgegeven. Ga naar het wijzigingsformulier en u kunt o.a. de volgende gegevens wijzigen: vaartuig – motor – bijboot- trailer – verzekering condities – eigen risico – vaargebied – ligplaats – uw persoonlijke gegeven enz.

 

Verzekeringsbewijs

U kunt uw internationaal verzekeringsbewijs aanvragen of ons nationaal verzekeringsbewijs (Blauwekaart).

 

Schademelding

Als u schade heeft staan onze schade behandelaars voor u klaar om u te helpen. U kunt uw schade online melden via schade melden.

 

Veel gestelde vragen

Onder vraag en antwoord vindt u enkele veel voorkomende vragen. Sta uw vraag er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op!

 

Downloads

Hier vindt diverse formulieren welke betrekking hebben op onze dienstverlening aan u maar ook informatie en/of voorwaarden betreffende bootverzekeringen van maatschappij waarmee wij samenwerken.

 

Gebruik van persoonlijke inlogpagina

Via uw persoonlijke inlogcode kunt u in uw klantendossier uw verzekeringen en gegevens zien. Zo kunt u ook het verloop van bijv. uw schademelding volgen.

 

Verzekering opzeggen:

Wij adviseren u contact met ons op (0416 – 79 52 64) om een verzekering te beëindigen. Wij horen graag van u waarom u een verzekering wilt opzeggen. Mocht er nog geen alternatief zijn, dan helpen wij u graag bij het vinden van een betere oplossing voor u, en een verzekering welke aan uw wensen voldoet. U kunt natuurlijk ook via een e-mail of het wijzigingsformulier de verzekering beëindigen.

 

Uw overige verzekeringen via ons

U hebt de mogelijkheid om ook uw overige verzekeringen via ons intermediair voort te zetten. Voor uw overstap zullen wij u extra belonen.

 

Klant-werft klant

Bent u tevreden over ons dan horen wij dat graag maar nog fijner vinden wij het als u ons aanbeveelt bij een eventueel toekomstige klant.

 

Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwsbrief en onze acties en aanbiedingen? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief.

 

Klacht indienen

Als u ergens ontevreden over bent, dan vinden we dat heel vervelend voor u. We horen graag wat er aan de hand is. Dan kunnen we er namelijk wat aan doen. U kunt ons bellen op 0416 – 79 52 64 of je klacht emaillen naar info@henskensyachtverzekeringen.nl. of via het klachtenformulier. We doen dan ons uiterste best om je klacht naar uw tevredenheid op te lossen.