Motorverzekering

De Motorverzekering voor échte liefhebbers

De rijwind, de geur van de omgeving. Het perfect aansnijden van elke bocht. Altijd een gevoel van vrijheid. Uw motor is meer dan een vervoermiddel. Het is een ontsnappingsmogelijkheid aan het dagelijkse leven. De motorverzekering van de Europeesche maakt zelfverzekerd motorrijden gemakkelijk, in Nederland en heel Europa.

De motorverzekering die vrijheid biedt

Alleen een motor geeft u dat bijzondere gevoel van vrijheid, avontuur en energie. Dat gevoel wilt u vasthouden. De Motorverzekering van de Europeesche helpt u erbij. Het is namelijk een motorverzekering die u vrijheid biedt. Omdat u zelf kunt kiezen wat u wel en niet verzekert. En omdat u geen cent betaalt voor zaken die u niet nodig heeft. Precies zoals u van ons verwacht.

Een verzekering voor elk type motor

Een speciale motor kunt u gewoon verzekeren bij de Europeesche. Dus ook uw sport- of offroadmotor. Bij een sportmotor met meer vermogen dan 75 kW/100 pk vragen wij wel minimaal één jaar rijervaring. En bij een offroadmotor heeft u een iets hoger eigen risico in de Motorverzekering met de basisdekking All Risk. Wilt u een motor verzekeren van 25 jaar of ouder? Dan hebben wij een aparte Klassieke Motorverzekering voor u.

Minder betalen voor uw motorverzekering door winterstoptarief

De Motorverzekering van de Europeesche is een duidelijke verzekering tegen verrassend lage kosten. Als u namelijk alleen in de ‘pekelvrije’ maanden rijdt, profiteert u van extra voordeel bij onze Motorverzekering. Het winterstoptarief en het zomertijdtarief maken het mogelijk. Ofwel: wie in de winter niet rijdt, mag het hele jaar minder betalen. Dat maakt onze Motorverzekering wel zo eerlijk.

Motorverzekering voor heel Europa

Dankzij de Motorverzekering van de Europeesche kunt u zorgeloos door heel Europa kilometers maken. Het verzekeringsgebied van onze Motorverzekering omvat namelijk heel Europa en alle niet-Europese landen aan de Middellandse zee. Hierdoor is onze Motorverzekering geschikt voor échte liefhebbers.

Tweedehands motor verzekerd tegen aankoopwaarde

Zoekt u een Motorverzekering voor een tweedehands motor? Bij Europeesche verzekert u deze tegen aankoopwaarde. Het verzekerde bedrag is daarmee hoger dan de dagwaarde. In geval van pecht kunt u dankzij onze Motorverzekering weer snel de weg op!

Motor Bonusplan – de motorverzekering voor beginnende rijders

Speciaal voor beginnende motorrijders hebben wij het Motor Bonusplan samengesteld. Hiermee kunt u de schadevrije jaren van uw auto gebruiken voor uw Motorverzekering. Zo komt u in aanmerking voor een premiekorting tot wel 75 procent. Ongeacht waar uw auto is verzekerd.

Voordelen

  Dé motorverzekering, gemakkelijk en voor elk type motor

  Tweedehands motor tegen aankoopwaarde verzekerd

  Minder betalen dankzij winterstoptarief of zomertijdtarief

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd WA WA + Beperkt Casco WA / allrisk
Hulpverlening  √  √  √
Schade aan anderen  √  √  √
Brand    √
Diefstal of vernieling    √
Vandalisme  
Schade die u aan uw motor heeft veroorzaakt  √
Aankoop- of nieuwwaardegarantie    √

Wat kunt u kiezen?

  • Schadeverzekering opzittenden
  • Extra eigen risico
  • Ongevallenverzekering opzittenden
  • Zomertijd, winterstop of jaardekking
  • Helm en motorkleding verzekeren
  • Woonplaatsservice
  • Rechtsbijstand