Oldtimer motorverzekering

Omdat uw klassieke motor veel voor u betekent

Uw klassieke motorfiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Het is een waardevol stuk historie. En het is een bezit dat u graag wilt tonen, door te rijden, maar ook als u afstapt. U kunt er bevlogen over vertellen. Onze FEHAC-goedgekeurde Oldtimer Motorverzekering zorgt ervoor dat u uw enthousiasme behoudt. Want daarmee is uw klassieke motor perfect verzekerd.

De verzekering voor klassieke motoren

Het verzekeren van klassieke motoren zit de Europeesche Verzekeringen namelijk in het bloed. U merkt dit aan de uitstekende dekking en heldere voorwaarden van onze Oldtimer Motorverzekering. Maar ook aan de eerlijke, lage premie – als u weinig rijdt, betaalt u minder. De premie is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal jaarkilometers én van de periode. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers rijdt. En bent u lid van een club die is aangesloten bij de FEHAC? Dan is voor de verzekering nóg goedkoper dankzij de premiekorting van 10 procent.

FEHAC-goedgekeurd

Als u met uw oldtimer lid bent of wordt van een club die aangesloten is bij de FEHAC, dan betaalt u 10% minder voor uw oldtimerverzekering bij de Europeesche.

Geheel op maat Oldtimerverzekering voor uw motor

U bepaalt u zelf welke risico’s u wilt afdekken. Diefstal en schade door brand bijvoorbeeld, of rechtsbijstand en pechhulp in heel Europa. Let op! De te verzekeren klassieke motor moet op uw naam staan, anders bent u niet verzekerd.

De Oldtimerverzekering is speciaal voor klassieke motoren vanaf 25 jaar. Voor motoren jonger dan 25 jaar, hebben wij de reguliere Europeesche motorverzekering. En heeft u een klassieke auto? Kijk dan bij de Oldtimerverzekering.

Minder rijden? Dan ook minder betalen

Het seizoen bepaalt de premie. Als u ’s winters niet met uw oldtimer op pad gaat, betaalt u minder voor uw verzekering. Hoe minder kilometers u per jaar rijdt, hoe lager de premie.Kiest u voor All Risk of Beperkt Casco? Dan blijft uw oldtimermotor ook tijdens stalling het hele jaar verzekerd tegen diefstal en brandschade.

24/7 hulpverlening via de Europeesche Hulplijn

Handig als uw oldtimermotor met pech op de vluchtstrook staat. Vragen worden direct beantwoord, kundige hulp is snel onderweg. Hulp in Nederland, buiten de eigen woonplaats, is standaard meeverzekerd. Voor hulp in Europa heeft u een uitbreiding nodig. Tip! Sla het nummer van de Europeesche Hulplijn op in uw mobiele telefoon: +31 20 6515 777.

Meer klassieke motoren tegelijk verzekeren

Meer oldtimermotoren mogen in één verzekering, mits elke oldtimer 25 jaar of ouder is. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Voordelen

  Korting bij lidmaatschap (FEHAC aangesloten) oldtimerclub

  Andere seizoenen, andere risico’s, andere premie

  Gratis hulpverlening in Nederland

Wat is verzekerd

Dit is verzekerd WA WA / beperkt casco WA / allrisk
Schade aan anderen (WA)     √   √
Pechservice Nederland        √
Diefstal      √
Brand   √   √
Natuurschade   √   √
Schade die u aan uw motor heeft veroorzaakt   

Wat kunt u zekf kiezen?

  • Hulpverlening Europa
  • Helm en kleding
  • Schadeverzekering opzittenden
  • Ongevallen opzittenden
  • Verhaalservice extra
  • Rechtsbijstand

Voorwaarden en documenten

Voorwaarden Oldtimerverzekering