Over ons

Over Bootverzekering-berekenen.nl

Via deze site kunt u door invoering van slechts enkele gegevens een premie berekening maken en de verzekering direkt af te sluiten.

Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het  verzekeren van  zeilboot, motoboot, sloep, speedboot,  jetski of exclusieve jacht.

De voordelen voor u

Direct online verzekering afsluiten

Tevredenheidsgarantie: 14 dagen bedenktijd

Snel en simpel verzekeren

Professionele schadehulp

Telefonische helpdesk

 Uitgebreide klantenservice

24/7 dagen bereikbaar

Met ons aan het roer heeft u  de beschikking over een onafhankelijk en gespecialiseerd kantoor in financiële dienstverlening voor de watersport, zoals o.a. bootverzekeringen, samen zorgen wij ervoor dat u de juiste koers vaart.

Wij geloven in korte lijnen en deskundige medewerkers die zich als specialist uitsluitend bezighouden met bootverzekering (voor particulieren, bedrijven en verenigingen) en zakelijke verzekeringen voor bedrijven/verenigingen welke verbonden zijn aan de watersport.

Direct contact

Steeds meer mensen regelen hun verzekeringen via internet, deze mogelijkheid bieden wij met onze site.

Maar wenst u direct contact. Dan kunt u ons telefonisch bereiken zonder keuzemenu’s. U krijgt direct een deskundige medewerker die zich uitsluitend bezig houd met bootverzekeringen.

Watersportwereld

Door onze service, kennis, heldere informatie, de mogelijkheden van en over bootverzekeringen komen onze klanten uit Nederland, België als zowel Duitsland.