Reisverzekering

Reisverzekering voor échte liefhebbers

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van de Europeesche bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat. Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering. Deze beide verzekeringen bieden wij aan onder de naam Doorlopende Reisverzekering.

Gaat u minder dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een Kortlopende Reisverzekering.

Reisverzekering op maat

De Doorlopende Reisverzekering stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de reisverzekering volledig aansluit op uw reizen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Sport meeverzekerd bij de reisverzekering

Houdt u van actieve vakanties? Gangbare sporten zoals wandelen, fietsen en surfen zijn bij de doorlopende reisverzekering meeverzekerd. Zelfs als u op vakantie een keer gaat bungeejumpen of paragliden bent u daarvoor verzekerd. Zolang u geen onverantwoorde risico’s neemt (zie de voorwaarden). Alleen voor skiën en snowboarden heeft u een aparte dekking nodig.

Kinderen gratis meeverzekerd bij de doorlopende reisverzekering

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd op onze reisverzekering. Vanaf dat moment geldt deze reisverzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt én thuis woont, blijft hij of zij gratis meeverzekerd bij onze reisverzekering.

Wat is verzekerd

Basis Comfort Optimaal
Reisdagen 60 90 180
Personenhulp Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Bagage * €1.000,- €3.000,- €5.000,-
Geld * €500,- €500,- €500,-
Geneeskundige kosten * Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Rechtsbijstand * €25.000,- €25.000,- €25.000,-
*=optioneel bij Basis en Comfort
Annulering Allrisk annulering
Annulering annulerings-kosten* annulerings-kosten*
Annulering eigen reden 75% annulerings-kosten
Ongebruikte reisdagen reissom per dag reissom per dag
*tot max. het verzekerde bedrag