Wie zijn wij

Wie is Bootverzekeringen-berekenen.nl?

Bootverzekering-berekenen.nl is een internet label van Henskens Yachtverzekeringen.

Henskens Yachtverzekeringen is een onafhankelijke landelijk werkende financiële dienstverlener die verzekeringen aanbiedt via internet. Henskens Yachtverzekeringen werkt samen met diverse toonaangevende verzekeraars, zoals Europeesche Verzekeringen.

Wij geloven in korte lijnen en deskundige medewerkers die zich als specialist uitsluitend bezighouden met bootverzekering (voor particulieren, bedrijven en verenigingen) en zakelijke verzekeringen voor bedrijven/verenigingen welke verbonden zijn aan de watersport.

Door onze service, kennis en mogelijkheden van en over bootverzekeringen komen onze klanten uit Nederland, België als zowel Duitsland.

Dienstverlening Bootverzekering-berekenen.nl

Bootverzekering-berekenen verricht haar dienstverlening uitsluitend op basis van zogenoemde Execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij u zelf uw afwegingen maakt en beslissingen neemt.

Execution only is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Henskens Yachtverzekeringen tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Henskens Yachtverzekeringen bemiddelt.